Industrilösningar

Conductix-Wampfler offers Energy & Data Transmission Systems for several kind of industry

Rörlig kraftmatning och signalöverföring för industrin

Inom industrin finns många enheter och maskiner som kräver tillförlitlig kraft- och signalöverföring. Behoven skiljer sig åt men lösningarna innefattar ofta kabelvindor, strömskenor, balansblock och arbetsplatsutrustning.

Conductix-Wampfler har ett brett produktutbud för industrin. Produkterna konstrueras och tillverkas i Tyskland, Frankrike och Italien – men har spridning över hela världen.

Vi hjälper dig att välja rätt

Rörlig strömmatning efterfrågas framför allt av industrin men Conductix-Wampflers produkter återfinns också bland annat i bilverkstäder, butiker, yrkesskolor och muséer. Gemensamt är att kunderna uppnår pålitlig kraft- och signalöverföring och att ergonomi och personsäkerhet sätts i främsta rummet.

Ofta passar en av Conductix-Wampflers standardlösningar. I andra fall tar vi fram en kundunik produkt som marknaden inte sett tidigare. Oavsett lösning är vi gärna aktiva i processen att vägleda dig som kund och hjälpa dig att välja rätt.


Hörnstenar i produktsortimentet:

Fjäderkabelvindor. Conductix-Wampfler erbjuder fjädervindor för industriella miljöer. Vindorna ger snabb och automatisk upprullning av kabel och slang från 6 meter till mer än 30 meter. Produkterna finns i standardutförande men kan också kundanpassas till en lång rad applikationer.

Släpringsdon. Med våra släpringsdon uppnås pålitlig kraft- och signalöverföring mellan roterande och stationära enheter. Släpringsdonen finns i många utföranden och erbjuds med upp till 100 poler och i storlekar från 30 mm.

Balansblock och ergonomiska hanteringssystem. Hos Conductix-Wampfler hittar du balansblock av högsta kvalitet som tillverkas i Tyskland. I sortimentet finns också svängkranar, lättlastsystem, C-skenor samt system som möjliggör effektiv förflyttning av material och komponenter. 

Jay Radio Remote Controls –  erbjuder att på ett säkert sätt manövrera och kontrollera maskiner på distans. Med hjälp av vår omfattande produktportfölj och lösningar inom industriell radiostyrning, skapar vi kundunika, helt anpassade lösningar utifrån era behov och för just era industriella sammanhang.