Kabeltillverkningsmaskiner

Conductix-Wampfler offers machinery for the Fiber & Cable Production

Innovativ och effektiv kabeltillverkning

Bland Conductix-Wampflers kunder finns kabeltillverkare som ligger i framkant inom sitt område. De utvecklar kablarnas konstruktion och kräver maskiner som effektiviserar tillverkningen och sänker produktionskostnaderna.

Kabeltillverkningsmaskinerna från Conductix-Wampfler är lämpliga för både fiberkabel och konventionell kabel. Med maskinerna tillverkas kompakta kablar med hög prestanda som kan skräddarsys för varje situation.

Flexibla maskiner med hög produktionshastighet

Conductix-Wampfler erbjuder maskiner för tillverkning av optisk fiber, fiberkabel och kopparkabel. I mer än 40 år har vi försett marknaden med kabeltillverkningsmaskiner som har hög produktionshastighet samt utmärkt spolförmåga och sträckningskontroll.

Maskinerna är enkla att använda och underhålla. De är konstruerade för att upprätthålla maximal tillverkningstakt utan produktionsstopp. Andra viktiga aspekter är att de är energisnåla och optimerar materialanvändningen. Av Conductx-Wampfler får du maskiner som uppfyller kriterierna ovan samt har mycket hög säkerhet och ergonomi.