Lantbruk

Conductix-Wampfler offers Energy & Data Transmission Systems for the Agriculture industry

Ny teknologi som ökar produktionen

Lantbruk ställer särskilda krav på kraft- och signalsystem. De elektriska komponenterna i lantbruksmaskiner måste tåla fukt, frätande kemikalier och skiftande väderförhållanden. Dessutom ska de bidra till att effektivisera lantbruket och öka produktionen.

Conductix-Wampfler har länge varit en ledande aktör inom lantbruksområdet. Vi utvecklar elektriska komponenter för odling, transporter och lagring av livsmedel. Det gäller bland annat lösningar för bevattningssystem, sädesmagasin och mjölkproduktion.

För alla slags lantbruksmaskiner

Lantbruksmaskiner behöver vara robusta, pålitliga och konstruerade för att verka i utomhusmiljö. Samma sak gäller de elektriska komponenter som är en viktig del av maskinerna. Conductix-Wampflers produkter passar alla slags lantbruksmaskiner och kan skräddarsys för varje kund.

För att bli ännu mer konkurrenskraftiga inom lantbruksområdet har vi ett nära samarbete med OEM. Tillsammans tar vi fram ny teknik som effektiviserar lantbruket i Sverige och internationellt.

Hörnstenar i produktsortimentet:

Släpringsdon. Kapslade i komposit eller rostfritt stål för pålitlig kraft- och signalöverföring. Används till bevattningssystem, sädesmagasin och mjölkkaruseller.

Kabelvagnssystem. Hantering av kablar och slangar i växthus, bevattningssystem och komposteringsanläggningar. Konstruktion i galvaniserat eller syrafast rostfritt stål, vilket ger god motståndskraft mot ånga och korrosiv miljö.

Kabelkedjor. Stort utbud av kabelkedjor för hantering av kablar och slangar i växthus och bevattningssystem.

Motorvindor. För långsträckta bevattningssystem.