Industrilösningar

Conductix-Wampfler offers Energy & Data Transmission Systems for several kind of industry

Rörlig kraftmatning och signalöverföring för industrin

Inom industrin finns många enheter och maskiner som kräver tillförlitlig kraft- och signalöverföring. Behoven skiljer sig åt men lösningarna innefattar ofta kabelvindor, strömskenor, balansblock och arbetsplatsutrustning.

Conductix-Wampfler har ett brett produktutbud för industrin. Produkterna konstrueras och tillverkas i Tyskland, Frankrike och Italien – men har spridning över hela världen.

Vi hjälper dig att välja rätt

Rörlig strömmatning efterfrågas framför allt av industrin men Conductix-Wampflers produkter återfinns också bland annat i bilverkstäder, butiker, yrkesskolor och muséer. Gemensamt är att kunderna uppnår pålitlig kraft- och signalöverföring och att ergonomi och personsäkerhet sätts i främsta rummet.

Ofta passar en av Conductix-Wampflers standardlösningar. I andra fall tar vi fram en kundunik produkt som marknaden inte sett tidigare. Oavsett lösning är vi gärna aktiva i processen att vägleda dig som kund och hjälpa dig att välja rätt.


Hörnstenar i produktsortimentet:

Fjäderkabelvindor. Conductix-Wampfler erbjuder fjädervindor för industriella miljöer. Vindorna ger snabb och automatisk upprullning av kabel och slang från 6 meter till mer än 30 meter. Produkterna finns i standardutförande men kan också kundanpassas till en lång rad applikationer.

Släpringsdon. Med våra släpringsdon uppnås pålitlig kraft- och signalöverföring mellan roterande och stationära enheter. Släpringsdonen finns i många utföranden och erbjuds med upp till 100 poler och i storlekar från 30 mm.

Balansblock och ergonomiska hanteringssystem. Hos Conductix-Wampfler hittar du balansblock av högsta kvalitet som tillverkas i Tyskland. I sortimentet finns också svängkranar, lättlastsystem, C-skenor samt system som möjliggör effektiv förflyttning av material och komponenter.